Last minutes citytrips

Bekijk de leukste stedentrips
Barcelona, Lissabon of Londen!
Waar gaat jouw trip naartoe?

Stedentrips en weekendjes weg. Het klinkt als muziek in de oren voor wie er even tussenuit wilt, maar niet enkel gecharmeerd is door zee en strand. Nog niks geboekt? Prima, want ook voor citytrips vind je interessante last minutes. Een weekendje ertussenuit en heerlijk sfeer proeven in een mooie stad? Ga je naar Barcelona, Lissabon of misschien toch Londen?

Barcelona

stedentrip

Barcelona bruist! Niet voor niets wordt de stad het grootste openluchtmuseum van Europa genoemd. Gotische gebouwen, prachtige monumenten, maar ook hypermoderne gebouwen kenmerken het beeld van de stad. Combineer dat met een heerlijk klimaat, strand, gezellige tapasbars en je hebt de ultieme stedentrip te pakken.

Bekijk de last minutes citytrips van Neckermann

Lissabon

stedentrip

Lissabon heeft voor ieder wat wils. De talrijke musea, historische kerken, prachtige parken en het bruisende uitgaansleven maken dat je je geen moment verveelt. De historische stad biedt tal van bezienswaardigheden die een goed beeld geven van de kunst en cultuur van Portugal. Na een dagje cultuur ga je bovendien gemakkelijk naar het strand.

Bekijk de last minutes citytrips van Voyage Privé

Londen

stedentrip

Londen: niet alleen voor cultuur- en kunstliefhebbers, ook voor shopaholics en foodies the place to be. Wist je dat het de grootste stad van Europa is? Hang de toerist uit en start je trip in een hop-on/hop-off bustour. Op deze manier kom je snel langs de Big BenBuckingham Palace en meer bezienswaardigheden. Have fun!

Bekijk de last minutes citytrips van Neckermann

En waarom niet buiten Europa?

stedentrip

New York bijvoorbeeld. New York wordt niet voor niets The City That Never Sleeps genoemd. Je zult je er niet vervelen, want er is dag en nacht genoeg te doen! Begin je trip als een echte New Yorker met een kopje koffie op straat en sprint daarna door naar het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld of Times Square. Wandel je ook nog even door Central Park?

Of toch liever een andere stad?

Smaken verschillen. Of misschien heb je deze steden reeds bezocht en wil je wel eens wat anders? Doe hier inspiratie op.

NU: superkortingen bovenop de last minute kortingen bij Neckermann

Als je nu je last minute naar Griekenland of Spanje boekt bij Neckermann, krijg je een extra korting bovenop je boeking! Maar wacht niet te lang: de korting start bij € 400 op vrijdag 14 juli en wordt elke dag minder. Sla dus snel je slag en begin alvast in te pakken!

Een reactie plaatsen