super last minutes met tui

Vroegboekkortingen en Last Minutes bij TUI

Kijk je al uit naar de zomervakantie? Dan heeft TUI talrijke vroegboekvoordelen voor jou in petto. Bij TUI geniet je momenteel namelijk niet alleen van uitzonderlijke kortingen op je vakantie zelf, je krijgt er nog eens een heleboel extra’s bovenop. Kinderen mogen gratis mee op vakantie tijdens schoolvakanties. Wat nog meer? Gratis luchthavenvervoer zorgt ervoor dat je niemand moet optrommelen midden in de nacht, noch parking zal moeten betalen. Je slaapt ook op beide oren dankzij de vroegboek- en omruilgarantie. En, niet onbelangrijk: je profiteert van kortingen tot € 700 p.p.!

Of misschien wil je deze winter nog op vakantie? Een handig instrument om je last minute vakantie te starten zijn de TUI last minutes. Als marktleider in België, met een keuze uit maar liefst meer dan 4.200 accommodaties, vind je gegarandeerd iets naar je gading bij TUI!

Vind jouw droomvakantie in een handomdraai met TUI

tui droomvakantie

Veel te veel keuze denk je dan, als je te weinig tijd of te weinig zin hebt om leuke aanbiedingen uit te pluizen. Iedereen is verschillend. Voor sommige mensen begint de vakantie al tijdens het uitzoeken van een bestemming en accommodatie. Voor anderen is het een ware sport om de beste koop te vinden. Low budget of net heerlijk luxueus, maar altijd met een uitstekende prijskwaliteitverhoudingVoor nog anderen telt enkel het resultaat en moet de vakantie nog snel geregeld worden.

Zoek snel en eenvoudig de vakantie die bij jou past

Voor wie op onderzoek wil, heeft TUI last minutes veel te bieden. Je kan zoeken op vertrekdatums, vakantiebestemming, budget, verzorging, duurtijd en de luchthaven van waaruit je wil vertrekken. Door je zoekopdracht te verfijnen, vind je zeker iets geschikt tussen de bijna 170.000 aanbiedingen. Als je nood hebt aan inspiratie volstaat het zelfs bovenaan de website op inspiratie te klikken en een resem van mogelijkheden en ideeën komen te voorschijn. Citytrips, pretparken, zon en zee, vlieg- en autovakanties, wereldwijde rondreizen, actieve clubvakanties, culinaire toppers, luxueuze vijfsterrenhotels, belevingsarrangementen op jouw maat en nog zoveel meer. Het neusje van de zalm voor alleenstaanden, koppels of families. Voor ieder budget valt er wel een uitzonderlijk koopje te ontdekken.

Laat je verrassen met de TUI Tuesday

Voor wie liever op weg geholpen wordt is er de TUI Tuesday (of de TUI dinsdag). Hier wordt je elke dinsdag verrast door 6 superaanbiedingen uit een uitgebreid aanbod vakanties en citytrips. Spotgoedkope winterse citytrips bijvoorbeeld. Parijs, Lissabon, Rome, Sevilla, Boedapest, Praag…  En het kan nog makkelijker. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je deze aanlokkelijke aanbiedingen, de beste deals en gratis inspiratie wekelijks in je mailbox. Dit doe je door onderaan de TUI Tuesday pagina je e-mailadres in te geven.