Last minutes bij TUI

Bekijk TUI lastminutes.
Win de leukste prijzen!
Laat je verrassen op Tui Tuesday!

Wie zomer zegt, zegt vakantie. Misschien was je niet van plan om deze zomer te reizen? Maar nu wil je er toch even lekker tussenuit. Of misschien heb je andere redenen om je vakantie last minute te boeken? Een handig instrument om je last minute vakantie te starten zijn de TUI last minutes. Als marktleider in België, met een keuze uit maar liefst meer dan 4.200 accommodaties, vind je gegarandeerd iets naar je gading bij TUI!

Win een duoticket naar Miami

win duoticket miami tui

 

Een tijdje geleden organiseerde TUI een wedstrijd en de gelukkige winnaar ging er met 1 jaar gratis vakantie van door. Niet getreurd voor wie de wedstrijd gemist heeft. Er loopt alweer een nieuwe wedstrijd. Op TUI Magazine volstaat het om 2 vragen te beantwoorden en je gegevens in te vullen om kans te maken op 3 soorten prijzen.  De fantastische hoofdprijs is een Duoticket heen en terug naar Miami. Een uitgelezen kans om dankzij TUI fly deze hippe stad van de Sunshine State te ontdekken!

>> NEEM DEEL EN WIN EEN DUOTICKET NAAR MIAMI <<

 

Win een stijlvol horloge van Rosefield of een Vans pet en rugzak

rosefield horloge tui

 

Naast het duoticket naar Miami worden ook twee tijdloze en stijlvolle horloges van Rosefield weggeven.

Where Amsterdam meets New York, where classic meets modern, where function meets fashion, is hoe het merk zijn ontwerpen zelf omschrijft. Met een Rosefield maak je je outfit helemaal af.

Win je geen reis naar Miami, dan win je misschien wel één van deze fantastische pareltjes om aan jouw pols te laten schitteren!

 

 

vans pet rugzak tuiEn last but not least 1 Pet en rugzak Vans. Speciaal voor de fans van de speelgoedfiguren van Toy Story.

Uiteraard is het niet verplicht maar vergeet zeker niet aan te vinken dat je de  wekelijkse nieuwsbrieven van TUI en TUI Fly in je mailbox wilt ontvangen. TUI Fly vliegt vanuit elke Belgische luchthaven en bedient alles samen meer dan 100 bestemmingen. Met de nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van de beste deals en mis je niks. Een aanrader dus.

 

>> NEEM SNEL DEEL AAN DE WEDSTRIJD EN WIN <<

 

Vind jouw droomvakantie in een handomdraai met TUI

tui droomvakantie

Veel te veel keuze denk je dan, als je te weinig tijd of te weinig zin hebt om leuke aanbiedingen uit te pluizen. Iedereen is verschillend. Voor sommige mensen begint de vakantie al tijdens het uitzoeken van een bestemming en accommodatie. Voor anderen is het een ware sport om de beste koop te vinden. Low budget of net heerlijk luxueus, maar altijd met een uitstekende prijskwaliteitverhoudingVoor nog anderen telt enkel het resultaat en moet de vakantie nog snel geregeld worden.

Zoek snel en eenvoudig de vakantie die bij jou past

Voor wie op onderzoek wil, heeft TUI last minutes veel te bieden. Je kan zoeken op vertrekdatums, vakantiebestemming, budget, verzorging, duurtijd en de luchthaven van waaruit je wil vertrekken. Door je zoekopdracht te verfijnen, vind je zeker iets geschikt tussen de bijna 170.000 aanbiedingen. Als je nood hebt aan inspiratie volstaat het zelfs bovenaan de website op inspiratie te klikken en een resem van mogelijkheden en ideeën komen te voorschijn. Citytrips, pretparken, zon en zee, vlieg- en autovakanties, wereldwijde rondreizen, actieve clubvakanties, culinaire toppers, luxueuze vijfsterrenhotels, belevingsarrangementen op jouw maat en nog zoveel meer. Het neusje van de zalm voor alleenstaanden, koppels of families. Voor ieder budget valt er wel een uitzonderlijk koopje te ontdekken.

Laat je verrassen met de TUI Tuesday

Voor wie liever op weg geholpen wordt is er de TUI Tuesday (of de TUI dinsdag). Hier wordt je elke dinsdag verrast door 6 superaanbiedingen uit een uitgebreid aanbod vakanties en citytrips. Spotgoedkope zomerse citytrips bijvoorbeeld. Parijs, Lissabon, Rome, Sevilla, Boedapest, Praag…  En het kan nog makkelijker. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je deze aanlokkelijke aanbiedingen, de beste deals en gratis inspiratie wekelijks in je mailbox. Dit doe je door onderaan de TUI Tuesday pagina je e-mailadres in te geven.

Een reactie plaatsen