Er is geen betere plek om op reis te gaan dan thuis

Vakantie in eigen thuis

Nu het ernaar uitziet dat we deze zomer misschien geen verre reizen kunnen maken, zit er niks anders op dan thuis creatief te zijn. Niet gevreesd, dat kan super tof zijn. Er zijn zelf een heel aantal dingen die je thuis kan kan doen die op reis niet kunnen. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige barbeque met al je vrienden of een citytrip maar ‘s avonds slapen in je eigen comfortabele bed. Nog wat extra inspiratie nodig? Wij hebben alvast enkele leuke ideetjes voor je verzameld. 

lees meerEr is geen betere plek om op reis te gaan dan thuis

Met vlinders in de buik op citytrip deze Valentijn

Ondanks dat er veel leuke plaatsjes in België zijn om samen onder te duiken deze Valentijn, blijft het toch net iets leuker om het buitenland te verkennen. Voel de vlinders opnieuw kriebelen in je buik en ga er een weekendje samen op uit. Afhankelijk van ieders budget kan je kiezen uit één van de volgende romantische aanbiedingen. Mis deze kans niet om je geliefde te verrassen. 

lees meerMet vlinders in de buik op citytrip deze Valentijn

Top 5 redenen om Berlijn te bezoeken

Berlijn is één van de meeste begeerde steden van Europa. Berlijn is de tweede grootste stad van Europa en als hoofstad van de Duitsers de grootste stad van Duitsland met ruim 3.5 miljoen inwoners. Berlijn is gekend omwille van de vrije liberale levensstijl, ontwikkelde cultuur, groene omgeving. De gezellige stad is bovendien vrij goedkoop. Deze ingrediënten en de vele bezienswaardigheden vormen het recept tot een leuke citytrip. We lijsten voor jou graag de top 5 bezienswaardigheden op, die je zeker moet bezoeken tijdens je reisje naar Berlijn. Wist je dat je nu via TUI maar liefst €35 korting krijgt met kortingscode?

Korting TUI

lees meerTop 5 redenen om Berlijn te bezoeken