Chocolade verslaving? Ga mee met deze cruise!

Ben je in de ban van chocolade? Hou je van reizen? Dan hebben wij voor jou de perfecte getaway gevonden! Een heuse chocolade cruise!

Stel je niet teveel vragen, het betreft effectief een cruise, met een cruiseschip die geheel in het teken van chocolade staat en dit voor 8 dagen lang. Dompel je 8 dagen onder in de wereld van chocolade!

Op 16 april 2020 zal de allereerst choco cruise ter wereld van wal gaan in Italië om door te varen richting Barcelona, Mallorca en Malta. Dit in teken van de internationale chocoladebeurs ‘Eurochocolate’ die plaatsvindt in Italië. De organisatie vond het een leuk idee om samen te werken met Costa Cruises om zo deze unieke cruise van 8 dagen te organiseren.

Je kan het zo gek niet bedenken of het heeft te maken met chocola. Wat verwacht je anders van een choco cruise? Zo zal je chocolatier workshops kunnen bijwonen, lessen kunnen volgen, chocolade en wijn kunnen proeven, Choco Cocktails kunnen drinken en smikkelen van het Cocoa menu. Bovendien is de hele cruise ook voorzien van chocolade animatie zoals chocoladefonteins en beeldhouwwerken.

Denk je dat full time chocolade iets te veel wordt? Geen zorgen, je kan ook genieten van het prachtige schip dat wel 290 m lang is, zon, zee, strand en de aanwezigheid van ongeveer 3800 andere ‘chocolate loving’ gasten. Tijdens deze lentecruise stop je op prachtige locaties waar je intens kan genieten van de vakantiesfeer. Maar natuurlijk genieten we het meeste van de chocolade.

Een reactie plaatsen