Vijf redenen om all-inclusive te boeken

All-inclusive of niet?
Bekijk alle voordelen
Ontdek de leukste aanbiedingen

Sommige mensen gruwelen bij het idee om all-in op vakantie te gaan. We kennen allemaal de horrorbeelden van overvolle zwembaden, knokpartijen om de laatste ligbedden en de onpersoonlijke sfeer. Maar is dit een beeld van de werkelijkheid? Wij gingen op onderzoek uit en kwamen op 5 redenen waarom je juist wél een all-inclusive vakantie moet proberen!

Budget

Laten we met het grootste voordeel beginnen. We lezen immers geregeld berichten van mensen die plots voor financiële ‘verrassingen’ kwamen te staan. Bij het afrekenen moeten plots ook de handdoeken betaald worden, de schoonmaakster blijkt plots € 100 te rekenen en stond er iets over extra belasting in de advertentie? Dat gaat je niet gebeuren tijdens je all-inclusive verblijf. Je weet precies wat je betaalt en je gaat daar slechts overheen wanneer jij dat zelf wilt! Wel zo eerlijk.

Echt op vakantie

Vakantie is voor sommige mensen simpelweg: niets doen. Voor deze mensen is een all-inclusive vakantie ideaal. Wanneer je een huisje huurt, moet je toch dagelijks weer naar de supermarkt rijden, zelf koken en de boel een beetje schoonhouden. Dat zijn juist de dagelijkse bezigheden waaraan je wilde ontsnappen, nietwaar? Bovendien betekent een all-inclusive hotel niet dat je het terrein niet mag verlaten. Je hebt simpelweg alle vrijheid!

Goed eten

Eén van de grootste misverstanden van het all-inclusive concept is dat het voedsel naar oude sokken smaakt. In vele all-inclusive restaurants werken echter topchefs die uitstekend weten hoe ze jouw smaakpapillen kunnen strelen. Vooral in de Ultra all-inclusive hotels vind je deze chefs, maar ook in de eenvoudiger all-inclusive hotels is de kwaliteit over het algemeen prima. Ook deze hotels willen immers hun gasten zien terugkeren!

Toplocaties

All-inclusive hotels zitten vaak op de allerbeste locaties. Wanneer je het terrein verlaat, sta je dus vaak al op de ‘place to be’. Dat betekent: met je voeten in het zand van de meest prachtige stranden. Deze zijn vaak lekker rustig en aangezien je zo vlakbij je hotel zit, kun je gemakkelijk 4 of 5 keer op en neer lopen. Een keertje avondzwemmen in zee wordt daardoor wel erg aantrekkelijk!

Vriendelijk voor kinderen

Ik ga op vakantie en neem mee… de kinderen! Natuurlijk gaan ook de kids mee en hier kun je in een all-inclusive resort een win-win scoren. Jij hebt namelijk geen omkijken naar de kinderen en zij vermaken zich optimaal met al het geboden entertainment. De vele opties aan het buffet zorgt er daarnaast voor dat jij altijd tevreden kinderen aan tafel hebt!

Een reactie plaatsen