Paasvakantie naar de zon

Heerlijk een paar daagjes zon met Pasen!
Top lastminutes naar warme bestemmingen!
Vier Pasen dit jaar lekker in het buitenland!

De tijd lijkt te vliegen: het is alweer april. En daarbij dus ook… Pasen! Na een paar zonnestraaltjes tussendoor hebben we alweer een tijdje last van lentekriebels. We dromen weg bij de gedachte van een zonnige destinatie. Heb jij hier ook last van? Lees dan vooral verder, want wij hebben een paar heerlijk warme lastminutes voor jouw paasvakantie op een rijtje gezet.

Griekenland
Dit land is meer dan alleen zon, zee en strand. Maar natuurlijk is dit wel het meest aantrekkelijke aan deze destinatie. En hiervoor zijn geweldige lastminutes het gehele jaar door. Zo vlieg je naar Kreta voor €199 p.p. voor 9 dagen. Zelfs in Griekse eilanden zoals Kos en Zakynthos verblijf je all-inclusive voor slechts €249 p.p. voor 8 dagen.

De Canarische eilanden
Een vakantie naar Spanje is nooit mis. Denk maar aan dat heerlijke klimaat, de siësta’s en natuurlijk aan eten zoals paella en tapas. We doen er graag nóg een schepje bovenop, want de Spaanse Canarische eilanden zijn al helemaal een top keuze. Wist je al dat je naar Tenerife kunt voor slechts €314 p.p. voor 8 dagen? Of wat zeg je van Gran Canaria voor een schijntje van €296 p.p. voor 8 dagen?

Portugal
De meerderheid van de mensen reist af naar de zon in Spanje. Ze weten niet wat ze missen in Portugal! Heb je wel eens het bewonderende Faro (Algarve) opgezocht? Of wist je van het kleine maar fijne Portugese eiland Madeira? Deze maand kun je voor €199 p.p. Voor bijna 2 weken vertoeven in verschillende van deze plekken. Wat een deal!

De Caraïbische eilanden
Vind je het niet erg om dubbel zo lang in het vliegtuig te zitten? Dan word je zeker beloond door nog beter weer! Ook voor de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) zijn er top deals te vinden voor de paasvakantie, en je kunt hier lekker Nederlands blijven praten. Een retourtje all-inclusive voor €399 p.p. voor een hele week? Kom maar op met die 30 graden!

De zomervakantie lijkt opeens niet zo ver weg meer, hè? Laat die koude paaseitjes maar thuis liggen en scoor nu nog jouw reis naar de zon voor Pasen!

Een reactie plaatsen