Valentijnsdag vieren in de sneeuw

Een romantisch tripje naar de sneeuw!
Het ultieme cadeau voor je geliefde!
Heerlijk even wat tijd voor elkaar!

Ben je nog op zoek naar een romantisch valentijnstripje voor samen met je geliefde? Dan is een skivakantie in Frankrijk een perfecte optie voor jullie twee!
Je stapt namelijk in de auto en je staat enkele uren later al op de piste, te genieten van de vers gevallen sneeuw. Wanneer je ’s avonds terugkomt van een lange dag in de sneeuw, kun je in je heerlijke appartementje nog eens lekker genieten van een prachtig haardvuur.

Om je al een beetje te kunnen voorbereiden op je skivakantie in Frankrijk, zullen we je alvast wat handige informatie meegeven over Frankrijk en de wintersport.

Onwijs mooie skigebieden
Frankrijk staat bekend om zijn prachtige en uitgebreide skigebieden. Wist je trouwens dat het Franse Val Thorens het hoogstgelegen dorp van Europa is? Aangezien Frankrijk zoveel hoge skigebieden kent, ben je dus nagenoeg altijd verzekerd van sneeuw. Daarbij zijn de meeste skigebieden vaak aan elkaar aangesloten, waardoor je vaak wel tientallen kilometers piste aan elkaar voorbij zie komen. Hierdoor heb je veel variatie in pistes en zijn er skigebieden beschikbaar voor elk gewenst niveau. De ideale locatie voor zowel de startende als de meer ervaren wintersporter.

Naast sneeuw ook zon
Je gaat natuurlijk met name voor de sneeuw op wintersport, maar een beetje zon kan uiteraard geen kwijt. Frankrijk biedt je namelijk een combinatie van beide. In het zuiden van Frankrijk kennen ze meer dan 300 dagen zon per jaar, dus vergeet je zonnebrand zeker niet mee te nemen.

De beste après-ski
In Frankrijk is de après-ski een vast onderdeel geworden en doet het tegenwoordig bijna niet meer onder voor bijvoorbeeld Oostenrijk. Na een lange dag op de piste, lekker nog even naborrelen met z’n allen. Leuke barretjes, discotheken en cocktailbars; Frankrijk weet het je allemaal te bieden!

Ben je helemaal overtuigd en kun je de verse sneeuw al bijna voelen? Kijk dan snel even naar het overzicht van alle aanbiedingen voor de wintersport in Frankrijk. Bij alle aanbiedingen is de skipas inbegrepen en alle prijzen zijn aangegeven per persoon. Dus verras je geliefde en boek nu nog snel een skivakantie, zodat jullie Valentijnsdag romantisch bovenop de piste kunnen vieren!

Een reactie plaatsen