Vijf redenen om deze winter een hotel te pakken

België, Nederland, Duitsland?
Aan jou de keuze.
De leukste locaties aan last minute prijzen.

Last minute weg? In de zomer doen we het nog wel, maar in de winter blijven we (te) vaak thuis. En dat is zonde. Waarom? Wel, om vijf redenen:

Winters mooi

Een stedentrip is in de zomer mooi, maar in de winter onovertroffen. De oude binnenstad van Antwerpen is mooi, maar sprookjesachtig na een pak sneeuw. De sfeervolle Dam in Amsterdam idyllisch wanneer de ijsbaan er ligt. En is de Eifel niet op z’n mooist na een paar nachtjes vorst? Het ideale moment om de schoonheid van de omgeving te zien, is wanneer de temperatuur rond het nulpunt ligt.

Ontsnappen én ontspannen

In de winter ontsnap je niet alleen aan de drukte thuis, maar is het ook optimaal ontspannen geblazen. Na een dagje in de Ardennen, een lange wandeling door Maastricht of een culture toer door Parijs is toch niets lekkerder dan je compleet laten verwennen met een goed diner, gevolgd door een bezoek aan de relax-lounge of de wellness? Zo kun je er de volgende dag weer helemaal tegenaan.

Last minute is écht last minute

In de zomer kun je regelmatig profiteren van prachtige deals, maar in de winter heb je ook nog eens een grotere kans op een mooi hotel. De hotels zitten namelijk niet allemaal vol. Veel te kiezen dus! Bovendien zijn hotels bereid vooral last minute de hoogste kortingen uit te delen, tot wel 50%! Soms mag je zelfs een nachtje gratis blijven. Niet gek, toch?

Kerstmarkten

Een dikke bonus: kerstmarkten! In vele steden gaan vanaf halverwege november de kerstmarkten beginnen. In Maastricht, Brugge en natuurlijk vele Duitse steden staan de mooiste kerstmarkten al op je te wachten. Vooral in Duitsland heb je dan ook nog eens kans dat het sneeuwt. Het ideale uitje voor een gezin of een koppel! En veel hotels staan aan de rand van de mooiste markten. Als dat geen leuke reden is om een leuk winteruitje te boeken?

Iets om naar uit te kijken

We geven het niet altijd toe, maar van de winter worden we soms best een beetje depressief, nietwaar? Die korte dagen waarbij je ’s ochtends in het donker naar je werk rijdt en ’s avond in het donker weer thuiskomt. Meer nog dan aan een zomervakantie heb jij behoefte aan een wintervakantie! Een paar daagjes er tussenuit in de frisse buitenlucht zal je zeker goed doen. Boek nu en leef direct toe naar jouw uitstapje!

Een reactie plaatsen