Win een huurauto voor je ideale roadtrip

Je kan nu een huurauto winnen voor jouw volgende vakantie!
Deelnemen kan nog tot 28 april 2019.

Van plan om binnenkort op roadtrip te vertrekken? Wordt het een reis in de Verenigde Staten, stranden en stadjes bezoeken in Spanje, Italië of Portugal of een trip door de Alpen? De route op voorhand uitstippelen maakt het uitkijken naar je reis alleen maar leuker!

Goed nieuws! Je kan nu de boeking van je huurauto winnen. Waag je kans en wie weet win jij deze wedstrijd van Cheaptickets en hoef jij binnenkort helemaal niets te betalen voor jouw huurauto!

Stuur nu je route door aan de hand van Google MyMaps en toon zo waarvoor je je huurauto zou willen gebruiken. Deel de link en vul het formulier in. Boek je vlucht voor je volgende reis bovendien via Cheaptickets om meer kans te maken!

Indien jij gewonnen hebt wordt je auto betaald voor een maximum bedrag van € 250. De periode en bestemming van je trip kies je volledig zelf.

Opgelet, de wedstrijd loopt nog t.e.m. 28 april 2019. Wacht dus niet te lang, stippel de route van je reis uit en deel dit via het formulier van Cheaptickets. De winnaar wordt bekend gemaakt op 30 april via Facebook en Instagram. Veel succes!

Deze aanbieding is helaas afgelopen.

Een reactie plaatsen